Csatorna kiosztás:
Dombegyház csomagajánlataink:
DíjcsomagSzociálisAlapBővített
Analóg Csatornák száma8
24

49

Digitális Csatornák száma10
10

119

Kódolt Csatornák száma


6

Bekötési díj

NINCS

NINCS

NINCS

havi díj1381 Ft2581 Ft3481 Ft
Megrendelés » Megrendelés » Megrendelés »
Dombegyház Prémium csomagajánlataink:
DíjcsomagHBO PakHBO Max PakFilm Now
CsatornákHBO HD
HBO2 HD
HBO3 HD
HBO HD
HBO2 HD
HBO3 HD
Cinemax HD
Cinemax2 HD

Film Now

Bekötési díj

NINCS

NINCS

NINCS

havi díj1990 Ft2490 Ft350 Ft
Megrendelés » Megrendelés » Megrendelés »
*SuperONE HD 13 Ft

A kódolt csatornák vételéhez CAM modul szükséges, amelynek egyszeri kauciós díja 10000 Ft. A szolgáltatás felmondása esetén a kauciós díj visszajár, amennyiben a modult és a kártyát sértetlenül visszajuttatja.
×

Információ

Amennyiben @orosnet.hu végződésű email címet használ, kérjük hogy használja a
https://mail.orosnet.hu
címet a levelezés eléréséhez.


Tovább a Teve Tévé levelezéshez https://webmail.tevetv.hu
×

Tisztelt Dombegyházi Előfizetőnk!


  • 2022. 08. 05-től országosan megszűnik a DigiSport1, DigiSport2, DigiSport3 műsora. Helyettük, az Arena4 és a Match4 csatornák műsorai kerülnek továbbításra. Az eddigieknek megfelelően lesznek elérhetőek a csatornák SD, illetve HD képminőségben.
  • Szeptember 1-től a FilmBox Extra HD csatornát nézhetik a FilmNow csatorna helyett előfizetőink, valamint bekerül a kínálatba a Da Vinci Learning csatorna.
  • Szeptember 1-től indítjuk el a FilmBox Pak csomagajánlatunkat, amely a FilmBox Premium, FilmBox Stars, FilmBox Extra HD és Filmbox Family csatornákat tartalmazza.
  • Szeptember 1-től bekerül a kínálatba a Spíler1, Spíler2, Moziverzum és Jocky TV csatornák. (474 Mhz-en már elérhető a frekvencia frissítésével)
  • Az Arena4 csatorna a Digi Sport 2 HD helyére a Match4 csatorna a Digi Sport 1 HD csatornák helyére került be, újra hangolásra nincs szükség.
  • A csatornák pontos helye, frekvecia szerinti helykiosztása hamarosan elérhető lesz weboldalunkon: www.tevetv.hu
  • Szeptember 1-től megszűnő csatornák: Megszűnnek a DIGI Life, DIGI Animal World, DIGI World, Hit Music, Music Channel csatornák és a FilmNow prémium csatorna, valamint ezek HD verziói.
×

Tisztelt Orosházi Előfizetőnk!


×

Tisztelt Orosházi Előfizetőnk!


Társaságunk 2022.10.09.-én az éjszakai órákban kábeltelevízió fejállomás karbantartást végez. Az említett időszakban 2-3 órás szolgáltatás kimaradást tapasztalhatnak. A karbantartással egyidőben a szolgáltatás minőségének és átláthatóságának érdekében csatornasorrend változtatás, és az EPG műsorújság szerverünk frissítése is megtörténik. 2022.10.10.-én a változásokat sok ügyfelünk TV készüléke nem tudja majd lekövetni, ezért szükséges lehet a TV készülékek újra hangolása. A TV készülékek hangolása alapvetően a felhasználó feladata. A beállítási értékekkel egy segédanyagot biztosítunk ehhez a feladathoz. A digitális készülékeken a kezdő(114Mhz) és a végfrekvencia(506Mhz), ill. ha szükséges az adatáviteli sebesség(6875), moduláció(256Qam)beírását követően egy automata újra hangolásra lesz szükség. Analóg készülékek esetén csak egy újra hangolást kell indítani. Amennyiben az újra hangolás nem sikerül, vagy egyéb kérdésük merül fel, kérem jelezzék felénk Ügyfélszolgálatunkon, ill. a megadott telefonszámon. 2022.10.01-től analóg csatornakiosztásunk 6 csatornával bővült.
Megértésüket köszönjük! TEVE TÉVÉ Kft. 06 68 700-300